miércoles, 15 de octubre de 2008

Concurso Sant Carles 08

Aquí os dejo las bases del concurso de fotografía Sant Carles 08 que ya va ni mas ni menos que por su onceava edición.



Al concurs només es podran presentar les persones aficionades a la fotografia que ho desitgin, amb un màxim de tres fotografies per persona (en color o blanc i negre). Les mesures han de ser 30 x 40 cm. Les fotografies que no compleixin aquestes mesures no s'acceptaran.
El tema de las fotografies serà lliure. Les obres no podran haver set premiades en altres concursos.
El termini per a l'entrega de les obres acaba el diumenge 26 d'octubre. Les obres s'han de presentar al bar Ca n'Anneta. Als dors de cada fotografia s'ha d'especificar el títol de l'obra. S'entregarà en un sobre tancat. Ha de constar la identificació, el domicili i el telèfon de l'autor o autora.En cas de concursar per correu, se podran veure les bases del concurs a http://www.santaeulalia.net/ i s'enviaran les fotos a l'adreça de correu següent:Concurs de fotografia, Bar Ca n'Anneta, 07850 Sant Carles de Peralta, Eivissa.
MODALITATS DEL PREMI DE FOTOGRAFIA SANT CARLES 2008:Un primer premi a la millor fotografia, tant en B/N com color.Un segon premi a la millor fotografia, tant en B/N com color.Un premi especial a la fotografia "JOVE", tant en B/N com color (concursant d'edat inferior a vint anys).
Cap fotografia no podrà competir en diferents modalitats. Cada fotografia només podrà optar a un únic premi. Els premis seran concedits a proposta d'un jurat qualificat, compost en la seua majoria per professionals de la fotografia que serà nomenat per l'AV de Sant Carles.
El veredicte del jurat es farà públic en un acte especial amb motiu de les Festes Patronals de Sant Carles 2008. La deliberació tendrà lloc entre els dies 30 d'octubre i 3 de novembre. Les obres presentades quedaran exposades del 30 d'octubre al 4 de novembre al bar Ca n'Anneta.
El jurat podrà declarar deserts els premis i els seus veredictes seran inapel·lables. Així mateix tendrà la facultat d'interpretar aquestes bases i cobrir qualsevol llacuna o buit.
El simple fet de presentar obres a aquest concurs suposa l'acceptació de les presents bases.Les fotos es podran retirar al bar Ca n'Anneta, a partir del dia 5 de novembre. Les fotografies premiades quedaran a disposició de l'AV de Sant Carles.
En la categoria especial de fotografia "JOVE", amb la fotografia entregada s'haurà d'adjuntar una fotocòpia o similar d'un document d'identificació de l'autor/a de la foto amb edat inferior a vint anys.
Hi ha un límit del total de fotografies per concursar. En cas que les fotografies presentades superin el límit establert, el jurat decidirà les fotografies que quedaran fora de concurs.
Centre d'Informació Juvenil Ajuntament de Santa Eulària des Riu.
C/Sant Llorenç, 16 baixos07840 - Santa Eulària des Riu
Tel./fax: 971 31 90 65
mail:puntjove@santaeulalia.net / info@cijse.net

2 comentarios: