jueves, 3 de abril de 2008

Sebastià Torrerns

Aprovechando que estará en la isla impartiendo el curso de fotografía de naturaleza, no hemos querido perder la ocasión de que conozcáis un poco más a este gran fotógrafo.

Aquí os dejo una pequeña entrevista y unas fotos, espero que las disfrutéis tanto como lo he hecho yo.
Com vares començar al mon de la fotografia?
La meva arribada al mon de la fotografia va esser un tant casual, en principi lo unic que pretenia era dur-m’en un record d’aquells moments i sensacions que experimentava enmig de la natura. Inevitablement, les ganes de millorar me varen capficar cada vegada més dins aquest mon.
Quants anys dus treballant com a fotògraf?
Fa uns 8 anys que me dedic exclusivament a la fotografia, tot i que en fa més de 22 que disfrut de fer fotos.
Per que vares triar la fotografia de natura?
Era certament fàcil, la natura era la “culpable” de la meva afició per la fotografia. Són, per jo, activitats complementàries, disfrutar de la natura i retratar-la per, temps desprès, poder, en certa manera, tornar reviure aquells moments.
Quina ha set la teva millor experiència?
Complicat recordar un moment concret, diria que tenc un record especial quan , estant davall una tela de camuflatge, un arner s’hem va aturar damunt el meu cap. En general tenir a els animals salvatges molt aprop és una satisfacció, una mostra de que puc disfrutar-los sense que la meva presència supossi una molèstia per ells. Quan això passa, moltes de vegades deix la càmara per, senzillament, observar-los.
És dur guanyar-se la vida com a fotògraf?
No és fàcil. La majoria de la gent veu la meva tasca com una feina idilica. Hi ha molts de moments dificils, hem de pensar que la natura és incontrolable i imprevisible, no pots fer lo que tu vols. Caminar, passar fred, calor, conseguir permissos, els desplaçaments, etc. Evidentement, la il.lusió, les ganes i qualca foto bona ho compensen.
Quin consell li donaries a la gent que comença?
Sobre tot que disfrutin, que ho passin bé. Però també que respectin la natura i que la coneguin lo millor possible, ja que és una de les maneres de conseguir millors imatges.





Si estáis interesados no dejéis de visitar su página web: http://www.sebastiatorrens.net/

1 comentario:

  1. BIENDO SUS FOTOS ,YA TENGO UNAS GANAS LOCAS DE QUE LLEGUE EL CURSO

    ResponderEliminar